Approved By Young Adults (ABYA)

ABYA is opgericht door Jort Verhage. Hij verbaast zich over alle instanties, bedrijven en volwassenen, die over jongeren praten en beslissingen nemen voor jongeren, maar nooit MET jongeren in gesprek gaan.

Missie

De missie van ABYA is dat bedrijven en organisaties voortaan mét jongeren in gesprek gaan en sámen met jongeren beslissingen nemen. Dit is veel effectiever en waardevoller dan over hen te praten of beslissingen voor hen te nemen. Jongeren hebben ook een stem en zij staan te popelen om die te laten horen.

Visie

Jonge mensen ‘beleven’ op een geheel andere wijze dan “ouderen”, omdat zij nog onbevangen tegen zaken aankijken en vanaf de geboorte gewend zijn aan een digitaal leven. Zij zijn gewend vanuit de digitale wereld, waar alles kan en niets te gek is, te kijken naar de “echte” wereld. De “echte” wereld is gehinderd door conventies, regeltjes en procedures. Bovendien is dat een wereld, waar “kan niet” een gebruikelijke reactie is van organisaties. De kennis en kijk op de wereld van jongeren kan ingezet worden om bestaande organisaties te verbeteren.

Jort Verhage

Jort VerhageJort Verhage, een jonge ondernemer, heeft ABYA opgericht. Zijn passie en tevens hobby is ondernemen. Verschillende ideeën zitten in zijn hoofd, die hij stuk voor stuk tot in detail uitwerkt. Zijn passie is gedreven door zijn wil iets te kunnen betekenen voor anderen. Zo organiseert Jort ook jaarlijks 2 rolstoeltennistoernooien voor mensen met een beperking. Daarnaast heeft hij een stichting opgericht ter Bevordering van Rolstoeltennis in Nederland (Stichting BRNL). Als Jort ergens aan begint maakt hij het voor de volle 100% zo niet 200% af.

Je kunt Jort omschrijven met de volgende kenmerken: ambitieus, gedisciplineerd, hardwerkend, initiatiefrijk en maatschappelijk betrokken.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0