De Hofnar

Praat niet over jongeren, neem geen beslissingen voor jongeren, maar ga MET jongeren in gesprek

Hofnarmodel

Jongeren schuiven aan bij vergaderingen van raden van bestuur, directieteams en managers. Praten MET jongeren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Aan de slag

U kunt direct aan de slag gaan met het Hofnarmodel. Na een eerste adviesgesprek, heeft u iedere vergadering een hofnar ter beschikking.

De Hofnarren

Wij werken met jongeren, die staan te popelen om met bedrijven in gesprek te gaan. Zij durven hun mond open te trekken en komen met waardevolle input.

Het Hofnarmodel

Jongeren schuiven aan bij vergaderingen van raden van besturen, directieteams en managers. Zij geven de aanwezigen gevraagd en ongevraagd feedback tijdens de vergaderingen. Dit levert nieuwe en onbevangen inzichten op. Bovendien verschaft dit de mogelijkheid om MET jongeren te praten in plaats van over jongeren.

Het hofnarmodel is simpel. Het model gaat uit van een strippenkaart-systeem. U schaft een strippenkaart van bijvoorbeeld 8 sessies per jaar aan. Voor dit aantal sessies stellen wij een hofnar ter beschikking. U kunt deze sessies inzetten tijdens uw standaard vergaderingen, maar bijvoorbeeld ook tijdens een heisessie, company meeting of om de hofnar een marktonderzoek te laten doen.

Wij zorgen ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met de organisatorische zaken van deze dienst. Wij zorgen er namelijk voor dat de hofnar zich voorbereid op de geplande sessies, dat de hofnar veilig naar uw locatie kan reizen, dat de hofnar zijn eigen input notuleert, dat hij/zij ook weer veilig thuiskomt en dat hij/zij aan de slag gaat met eventuele acties.

Kortom, direct in contact komen met jongeren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Direct aan de slag

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet langer wilt wachten op uw persoonlijke hofnar. Daarom kunt u al binnen een week met één van onze hofnarren om de tafel voor een eerste adviesgesprek. Tijdens dit eerste gesprek, maken we niet alleen kennis, maar focussen we vooral op uw onderneming. U mag direct al uw brandende vragen stellen over de doelgroep en daarnaast bespreken wij onze visie over uw bedrijf. Bovendien komen wij met een gepersonaliseerd rapport over de jongerenmarkt naar uw locatie. Deze nemen we gelijk door, om u direct van waardevolle inzichten te voorzien. 

Onze Hofnarren

Onze 35 direct inzetbare hofnarren staan te popelen om met u om de tafel te gaan. Zij trekken graag hun mond open, geven gefundeerde kritiek en feedback, om uw organisatie verder te helpen. 

De hofnarren die met ons samenwerken zijn zorgvuldig geselecteerd en ingewerkt om met raden van besturen, directieteams en managers om de tafel te gaan. U bent dus geen tijd kwijt om hen bepaalde gang van zaken te leren of uit te leggen. 

Volg ons op social media, om kennis te maken met onze hofnarren en om op de hoogte te blijven van onze laatste activiteiten.

Spreken wij u zo?

Heeft u interesse in uw persoonlijke hofnar? Maak dan gauw een afspraak voor een eerste adviesgesprek. Bel ons via +31 647297851 of mail ons naar info@approvedbya.nl.