Approved By Young Adults (ABYA)

ABYA is ontstaan vanuit de wens een bedrijf op te zetten waarmee relevante dienstverlening kan worden aangeboden door jongeren.

Onze missie

ABYA bevordert de dienstverlening en marketing van organisaties.

Onze visie

Jonge mensen beleven op een geheel andere wijze dan “ouderen”, omdat zij nog onbevangen tegen zaken aankijken en vanaf de geboorte gewend zijn aan een digitaal leven. Zij zijn gewend vanuit de digitale wereld waar alles kan en niets te gek is, naar de “echte” wereld te kijken, die gehinderd is door conventies, regeltjes, procedures en waar “kan niet” een gebruikelijke reactie is van organisaties. Deze kennis en kijk op de wereld kan ingezet worden om bestaande organisaties te verbeteren.

Jort Verhage

“Jort Verhage, een jonge ondernemer, heeft ABYA opgericht. Zijn passie en tevens hobby is ondernemen. Verschillende ideeën zitten in zijn hoofd, die hij stuk voor stuk tot in detail uitwerkt. Zijn passie is gedreven door zijn wil iets te kunnen betekenen voor andere. Zo organiseert Jort ook jaarlijks 2 rolstoeltennistoernooien voor mensen met een beperking. Daarnaast heeft hij een stichting opgericht ter Bevordering van Rolstoeltennis in Nederland (Stichting BRNL). Als Jort ergens aan begint maakt hij voor de volle 100% zo niet 200% af.

Je kunt Jort omschrijven met de volgende kenmerken: Ambitieus, gedisciplineerd, hardwerkend, initiatiefrijk en maatschappelijk betrokken.”